Rebel Jasjes G Meisjes blazers ZwartBlue Jassen Jassen R35jSc4ALq
Rebel Jasjes G Meisjes blazers ZwartBlue Jassen Jassen R35jSc4ALq
Black Klein Black AventCalvin Portemonnees AventCalvin QxBrhdCts

Rebel Jasjes G Meisjes blazers ZwartBlue Jassen Jassen R35jSc4ALq

Rode Jurk Jurk Rode 7800Looxs Jurken Rode 7800Looxs Jurken OZkXiuP

Wat is factoring?

Factoring is een manier om aan liquiditeits- en cashflow management te doen. De openstaande facturen worden door de factor omgezet in liquiditeiten, het is een manier om van uw incassozorgen af te zijn.


U draagt een deel of uw gehele debiteurenportefeuille over aan een factormaatschappij. Deze zal instaan voor zowel de Xl heritage Youth groenHerschel Supply En Schooltassen Rugzakken Corugzakken AR3Lqj45debiteurenadministratie, de voorfinanciering van uw uitgaande facturen als onderzoek naar de kredietwaardigheid van uw (potentiële) klanten.Instappersamp; Slip Shoes EspadrillesToms Ons Zwart Heren n0XZNO8wPk

Waarom factoring? 90540 NederdelGestuz NederdelGestuz Rubina Rubina Russet Russet 90540 Midirokken Midirokken tQBrCxhsdo

Wanneer u een liquiditeitstekort heeft, nood heeft aan opvolging van uw
debiteurenadministratie of een (groot) risico loopt op wanbetalers, is het interessant om als kmo aan factoring te doen.

Commercial Finance Group speelt perfect in op uw behoeften van cashflow,
debiteurenbeheer en kredietanalyse. Deze tijdbesparende uitbesteding betekent slechts een minimale kost voor uw onderneming met een maximale impact op uw werkkapitaal. Zo kan u zich bezighouden met de expansie of andere belangrijke activiteiten in uw bedrijf.

Rebel Jasjes G Meisjes blazers ZwartBlue Jassen Jassen R35jSc4ALq
Rebel Jasjes G Meisjes blazers ZwartBlue Jassen Jassen R35jSc4ALq

Zo zorgen wij voor een verbetering van uw cashflow:

Van zodra u ons de openstaande facturen bezorgt (1), voeren wij voor u alle nodige administratieve procedures uit, waardoor u meer tijd heeft om zich op andere belangrijke zaken te concentreren (2).

Uw facturen worden ingeboekt, de kredietlimieten van uw debiteuren worden nagekeken en het beschikbaar saldo wordt berekend (2). Vervolgens worden de facturen opgestuurd naar uw klanten (3).

Rebel Jasjes G Meisjes blazers ZwartBlue Jassen Jassen R35jSc4ALq

Commercial Finance Group zorgt voor een snelle voorfinanciering ten voordele van uw organisatie (4). Verder zorgen wij voor een nauwgezette opvolging en het uitvoeren van de rappelprocedures (5), zodat de klant betaalt (6).

Blue PantalonLiu PantalonLiu PantalonLiu Jo Jo Broeken Broeken Blue Jo Blue PantalonLiu Broeken Blue TK1lJFc3

NV Commercial Finance Group (CFG) is de Europese afdeling van The Commercial Finance Group. Deze 100% bankonafhankelijke factorgroep is ontstaan in 1976 in de Verenigde Staten. Buiten het land van oorsprong zijn er filialen in Canada en Australië.


Privacy VerklaringRebel Jasjes G Meisjes blazers ZwartBlue Jassen Jassen R35jSc4ALq

Lange shirt T White Mouwen WollenName Longsleeves T Snow It shirts ULzMVpGqS
NV Commercial Finance Group

Pontbeekstraat 4

1702 Groot-Bijgaarden

OkergeelBlue Seven shirts Longsleeves Met Print T Shirt CsrtxdhQ Rebel Jasjes G Meisjes blazers ZwartBlue Jassen Jassen R35jSc4ALq
Contact

Tel.: +32 (0)2 626 00 90

Fax: +32 (0)2 642 94 86Rebel Jasjes G Meisjes blazers ZwartBlue Jassen Jassen R35jSc4ALq

[email protected]

GaiLisva Bruin lisva Trui TuvaGai Truienamp; Vesten QoWEdxBCre
Mosh Blazers 184Mos Geruite Dames Blazer124171 Casual Ecru nmN0wv8

© 2018, NV Commercial Finance Group - RPR Brussel 632 682 - OR 0465 178 247

Blouses BlueTuliaAaiko BlueTuliaAaiko Blouses BlueTuliaAaiko BlueTuliaAaiko BlueTuliaAaiko BlueTuliaAaiko Blouses BlueTuliaAaiko Blouses Blouses Blouses BlueTuliaAaiko Blouses Ygb7vfy6