Er was eens…

…een tv- en theaterproductiebedrijf: Fablefactory!

Een huwelijk, zakelijk event, verjaardag, seminar, personeelsfeest, congres, (dance)festival of kinderpartijtje, wij maken van elk evenement een onvergetelijk feest. Van concept tot creatie. Van een kortdurend evenement tot een avondvullend programma. Met je voetjes van de vloer of genietend vanuit je luie stoel; onze allround artiesten, interactieve acts, theatrale hosts en presentatoren zorgen voor de vrolijke en muzikale noot. Ook maken we voorstellingen over maatschappelijke thema’s of verwerken we in de verhalen een levensles. Dit zijn verhalen waar het publiek positieve inzichten van kan krijgen.

Live entertainment verzorgd door Fablefactory is:

Door onze jarenlange ervaring en creatieve expertise zijn wij marktleider in parkentertainment. Sinds de oprichting van Fablefactory in 1996 hebben wij meer dan 200.000 shows in vakantie- en amusementsparken geproduceerd.

Wist je dat…

Onze RockFrogs in elke AH liggen?!

RockFrogs is de populairste rockgroep van de hele Kikkerwereld. Rocky, Boney, Becky en Ramyo crossen in hun bus rond om overal op te treden. Onderweg ontmoeten ze fans uit verschillende culturen en leren ze dat stoere kikkers gezond leven zodat ze genoeg energie hebben om op avontuur te gaan en lekker te rocken.

Bekijk hun avonturen nu en zoek ze op bij jouw Albert Heijn

Lichtroze Broekenamp; GorhamNoppies Jeans Jeans Broekenamp; Legging Legging Lichtroze GorhamNoppies tdQChrsx

Lichtroze Broekenamp; GorhamNoppies Jeans Jeans Broekenamp; Legging Legging Lichtroze GorhamNoppies tdQChrsx

Entertainment

Onze artiesten en acts maken van elk evenement, groot en klein, voor kinderen en volwassenen, een onvergetelijke belevenis.

Maatschappelijk

We maken voorstellingen over maatschappelijke thema’s of verwerken in de verhalen een levensles. Verhalen die mensen raken.

Kostuumverhuur

Wij verhuren onze originele creaties en one-of-a-kind kledingstukken graag aan je. Want onze kostuums zijn het waard de kast uit te komen!

Bright White neck Iron Print shirts R WitCast Slub Jersey Prints T wkXlZOiTPu

Contact

We horen graag van je!
Heb je vragen of wil je informatie, stuur ons je bericht via het contactformulier, bel of stuur een e-mail.Lichtroze Broekenamp; GorhamNoppies Jeans Jeans Broekenamp; Legging Legging Lichtroze GorhamNoppies tdQChrsx

Wij werken voor…

 • Wat een belevenis waren de TV-opnames voor Contessa van Renesse op ons vakantiepark. Onze medewerkers en gasten genoten volop en enkelen hebben zelfs gefigureerd. Ook de theateravonden waren een succes. We kijken uit naar een vervolg!

  Chantal van Gils Vakantiepark Schouwen
 • Namens het campagneteam en alle deelnemers op de WPP-boot en VIP’s bij het WPP-programma in Hotel Pulitzer dank ik Jerry Rijstenbil en Alan Bredenhorst hartelijk voor het meer dan uitstekende verzorgde evenement tijdens de Gay Pride 2013. We hebben vele positieve reacties ontvangen van onder andere KPN, Shell, UWV, IBM, Unilever en PWC!

  Marion Mulder Voorzitter Workplace Pride Foundation
 • Tijdens ons Loenz Oetel Gala op 7 december 2013 voor de stichting Dream4kids gaven de Gospel Queens een spetterend gastoptreden. Deze feestelijke avond in Oetel en carnavalsfeer kreeg een fantastisch swingende soulwending door dit optreden. Wij danken de Gospel Queens voor hun muzikale bijdrage.

  Jeroen Zwartjes Dream4kids U En turn Multicolor Rugzakken Schooltassen SchooltasJeva l3FKcTJ1u
 • De Gospel Queens hebben tijdens het 2013 Benelux kerstevent in Chateau St. Gerlach een fantastische gospelact neergezet. Hallelujah zeg! Zij hebben onze gasten getrakteerd op een wervelende en zeer dynamische show waarbij ‘het dak eraf ging’. Collega’s waren zeer onder de indruk van hun performance. Het plezier spatte er vanaf. De Gospel Queens zijn onderscheidend en professioneel. Succes verzekerd!

  Marion Jongenelen Smurfit Kappa
 • Wat een geweldig optreden verzorgden de Gospel Queens in de week voor kerst op Radio M Utrecht. Toen ze binnenkwamen in hun prachtige outfit zag ik alle hoofden op de redactie omdraaien! Een bijzondere uitstraling en ze hebben ‘strotjes als nachtegaaltjes’. Het publiek dat bij de radio-uitzending aanwezig was, vond het geweldig en wij ook. Opzwepende muziek en een wervelend optreden. Wij zien ze graag terug.

  Conny Kraaijeveld Radio M Utrecht Air 77 bruinDelsey Koffers chatelet Koffers Cm m0N8nw
 • SOULM3N is top! Zowel voor het opluisteren van een intieme huwelijksceremonie als voor het verzorgen van een spetterend avondfeest. Drie supermooie stemmen waar je heel graag naar luistert en een performance die er fantastisch uitziet, het plezier straalt er van af. Een echte aanrader!

  Loes Heijmans-Beek Fabuloes Weddings
GroenTop By A31356Yesta A31356Yesta Xtwo Tops GroenTop 5RjA43L
NEEM CONTACT OP

Stuur ons gerust een berichtje met je vragen. Wij helpen je graag!