Schadeherstel in Den Bosch

0800 Autoschade is uw specialist op het gebied van schadeherstel in Den Bosch. Heeft u autoschade in Den Bosch of omgeving? Meld dan de schade bij ons bedrijf, en wij zorgen voor snel en vakkundig schadeherstel. Wij hebben jarenlange ervaring met het herstellen van grote en kleine schades en weten dan ook precies hoe we verschillende soorten schade het beste aan kunnen pakken. In Den Bosch zorgen we ervoor dat uw auto er snel weer als nieuw uitziet, zodat u weer veilig uw weg kunt vervolgen. Omdat we begrijpen hoe belangrijk en onmisbaar een auto voor de meeste mensen is, zorgen wij er tijdens de periode van schadeherstel voor dat u altijd vervangend vervoer tot uw beschikking heeft. Kosteloos! Voor echte service op het gebied van schadeherstel in Den Bosch, bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres.

Procedure rondom schadeherstel

Het herstel van autoschade verloopt in verschillende stappen, die wij allemaal voor onze rekening nemen. Het enige wat u hoeft te doen, is de schade bij ons melden, en wij zorgen in Den Bosch vervolgens voor schadeherstel.

1. Schademelding
Als u de schade bij ons meldt, maken we een afspraak voor een intakegesprek waarin we de schade voor u in kaart brengen en afspraken maken met betrekking tot het schadeherstel.

2. Schadetaxatie en afhandeling met de verzekeraar
Als u formeel de opdracht geeft voor schadeherstel, wordt een schaderapport opgesteld. Wij stemmen de kosten van de autoschade af met de betalende partij, vaak de verzekeraar.

3. Demontage en uitdeuken
Schadeherstel begint met demontage van beschadigde onderdelen en het herstellen van plaatdelen en kunststofdelen door middel van uitdeuken.

4. Richten
Bij vervorming of beschadiging aan het chassis kunnen wij onderdelen vervangen.

5. Voorbewerking en spuiten
Na de plaatwerkerij gaat de auto het spuitproces in. Hiervoor hebben wij in Den Bosch een professionele autospuiter in dienst, die zorgt dat uw auto er weer prachtig uitziet.

6. Montage en aflevering
Na de eindmontage vindt er een laatste technische controle plaats. Hierna leveren wij uw auto weer volledig hersteld bij u af!